Kårböle

Wildlife Sweden Camp Ängra, utanför Kårböle. Hit är det nog inte alla som hittar! Men det är väl värt besöket. Liten camping med 2 stora och mycket välskötta fält varav det ena är för tält och det andra för husbilar/husvagnar. Välklippta och riktigt stora platser. I vårt fall med forsen i stort sett utanför fönstret på bilen.

Nu dags för fiske! Fram med flugfiskespöna och ut och kasta. Behövdes inte fiskekort utan man fick betala utifrån hur mycket man fångade. Harr och öring var vad vi hade i tankarna. Men, men…. Thomas vevade upp en abborre, vilken fick gå tillbaka i vattnet. Han hade också harr på kroken, men den lossnade. Lika stor otur hade Ulrika som hade en öring på kroken, men även denna släppte precis innan den skulle håvas in. Vi fick trösta oss med att vi i alla fall slapp rensa fisk.

Skogen runt omkring ser verkligen intressant ut, vilket beror på att den stora skogsbranden 2018 drog förbi precis här. Campingen måste haft änglavakt, det har brunnit mycket stora områden precis intill. Fascinerande att se ändå hur naturen återhämtar sig, mellan alla svarta stammar och döda träd spirar det av ny grönska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *